Sponsorcommissie

Sponsoren kennen we AKC Blauw-Wit in alle soorten en maten. Sommigen kiezen voor een eenmalige bijdrage bij een evenement en anderen zijn al jaren sponsor. Uitgangspunt is dat alles mogelijk is, of het nu offline of online is, voor de topsport, breedtesport, jeugd, studentenkorfbal of het G-team, en eenmalig of langdurig. Een ding hebben alle sponsoren gemeen: ze worden enorm gewaardeerd door heel onze vereniging. Met elkaar maken we geweldige dingen mogelijk en kunnen bijna 600 korfballers en tennissers het hele jaar door sporten.

En onze sponsoren kunnen we helpen om bijvoorbeeld hun naamsbekendheid flink te vergroten, niet alleen onder onze eigen leden maar ook onder de talloze gebruikers van onze accommodatie. Zo heeft bijvoorbeeld Volleybal Vereniging Amsterdam, de grootste vereniging van de regio, haar thuisbasis in onze hal. En verschillende scholen sporten dagelijks in de hal.  

Bijzonder bij Blauw-Wit is de combinatie van een club die al decennialang in de absolute top van het korfbal speelt, maar ook een jeugdafdeling heeft die stevig geworteld is in de buurt, een G-team en een aantal seniorenteams. En dat met een eigen accommodatie midden in Amsterdam!

Wil je samenwerken met onze vereniging om ons te steunen en tegelijk je eigen bedrijf beter te profileren, of wil je gewoon leuke evenementen voor je medewerkers? 

Tenslotte is de sponsorcommissie dringend op zoek naar nieuwe leden. Dus meld je aan om de commissie te versterken! Denk daarbij niet “ik wil wel maar ik heb het te druk” want dat geldt voor iedereen! De vereniging kan alleen goed functioneren met genoeg vrijwilligers.

De sponsorcommissie bestaat uit Loraine Vissers, Kenny Lauf, Edgar Tijhuis en Seger Wagenaar en is bereikbaar op sponsorcommissie@akcblauwwit.nl.