Volleybal

In onze hal heeft Volleybal Vereniging Amsterdam haar belangrijkste thuisbasis. Wij zien onze volleybal collega’s vooral tijdens de derde helft in de Blauw-Wit kantine, maar daarvoor doen ze natuurlijk ook heel veel.

VVA is een bloeiende vereniging, en is met ongeveer 350 leden de grootste volleybalvereniging van Amsterdam. Het is een gezellige vereniging die ernaar streeft iedereen op zijn/haar niveau -competitie spelend of recreatief- te laten volleyballen. De vereniging bestaat uit 12 damesteams en 8 herenteams. Deze teams spelen in de 2e divisie tot aan de 6e klasse. Recreatief volleyballen kan ook bij v.v. Amsterdam, er is een recreantengroep. Ook heeft de club een jeugd afdeling, die op dit moment bestaat uit 7 aspiranten en 8 minivolleybal teams.

… een actieve vereniging
Door de grote inzet van actieve leden draait VVA volop. Naast de trainingen en wedstrijden die veelal geleid worden door ervaren trainers uit de eigen vereniging, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Voor de leden worden mixtoernooien en feesten georganiseerd en in de zomer volleyballen we in het Vondelpark. In breder kader organiseert de vereniging het bedrijventoernooi in juni en het Frits de Wever toernooi in september.
Informatie over alle activiteiten en andere relevante zaken wordt aan de leden doorgegeven via het bestuur en het clubblad ‘d’Amsterswammer’, dat 3 keer per jaar verschijnt.

De trainingen vinden plaats in de Blauw-Withal op maandag en woensdag, op maandag en donderdag in de Laan van Spartaan en op woensdag in de van Hogendorphal. VVA traint op maandag-, woensdag- en donderdagavond. De thuiswedstrijden van de teams worden op vrijdagavond in de Blauw-Withal en de Wethouder Verheijhal, en op zaterdag in de Blauwwithal en de Laan van Spartaan gespeeld.

Voor meer informatie kun je mailen naar de technische commissie.