Studentenkorfbal

Wat fantastisch dat je in Amsterdam gaat studeren!

Amsterdam is echt een geweldige stad om in te leven en te wonen. Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. Om je studententijd nog gezelliger te maken, kom je natuurlijk korfballen bij AKC Blauw-Wit in Amsterdam!

Bij Blauw-Wit kun je namelijk topkorfbal, wedstrijdkorfbal of breedtekorfbal spelen, zowel in de senioren als ook in de junioren. Dus heb je ambitie of wil je gewoon met elkaar een leuk potje korfbal spelen, je bent van harte welkom! 

Wij nodigen je graag uit om langs te komen op een van onze trainingsavonden. Bekijk hier onze trainingstijden voor junioren en voor senioren (vanaf 18 jaar). Je kunt vrijblijvend drie keer met ons meetrainen om sfeer te proeven en de vereniging beter te leren kennen. Neem contact op via studenten@akcblauwwit.nl en we helpen je graag verder!

Natuurlijk wordt er bij Blauw-Wit niet alleen gekorfbald. Er zijn door het jaar heen diverse activiteiten waar jong & oud gezellig aan mee kan doen. Zo hebben we regelmatig een Pubquiz of livemuziek na de spannende Korfbal League wedstrijden die in onze Blauw-withal worden gespeeld. En een barbecue bij begin en eind van het seizoen. Verder is er elk jaar een cliniq door de topspelers uit onze selectie, waaronder maar liefst vijf spelers van Team NL. En is dat niet genoeg, dan zijn er talententrainingen waarbij je zes weken lang extra trainingen krijgt van de allerbeste spelers en coaches. Dus wil je genieten van je studententijd, maar ook fit blijven, kom dan lekker korfballen bij AKC Blauw-Wit!