AKC Blauw-Wit – LDODK/Rinsma Fashion

Aanstaande zondag speelt de selectie van Blauw-Wit haar laatste thuisduel in de Korfbal League van dit seizoen. Onze tegenstander is LDODK/Rinsma Modeplein uit Gorredijk. 

Het 2e speelt om 12.45 uur gevolgd door het 1e om 14.30 uur.

Het 1e van LDODK kent een wisselvallig Korfbal League seizoen. De ploeg prijkte een paar weken fier bovenaan de ranglijst maar na vier nederlagen op rij leek het er even op dat de play-offs niet gehaald zouden worden. Een paar weken geleden wisten de Friezen aan de hand van de teruggekeerde Femke Faber het tij toch te keren met een mooie uitoverwinning bij PKC. Vorige week volgde een eenvoudige overwinning op Groen Geel waardoor de ploeg nu op de 3e plaats staat met een gelijk aantal punten als Fortuna en KZ. Met het slotduel tegen TOP in het vooruitzicht zal het team zich waarschijnlijk niet kunnen permitteren om vandaag te verliezen in Amsterdam.

Voor het 1e van Blauw-Wit is de spanning er inmiddels vanaf. De ploeg wist zich met twee overtuigende overwinningen tegen Groen Geel en Tempo te verzekeren van lijfsbehoud waardoor we ook komend seizoen weer kunnen genieten van mooie Korfbal League duels in de hal. Blauw-Wit is al verzekerd van de 8e plaats in de eindklassering en kan daardoor de competitie vrijuit uitspelen. Afgelopen week speelde het team een prima ontspannen wedstrijd tegen TOP dat pas in de slotfase langszij wist te komen. LDODK is dus gewaarschuwd!

Parkeerterrein gesloten
Let op: in verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein zondag gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Op zondag is parkeren gratis.

Wegwerkzaamheden
Van maandag 13 januari tot en met vrijdag 17 april 2020 vervangt het GVB de trambaanverharding op de Admiraal de Ruijterweg tussen de Jan van Galenstraat en Karel Doormanstraat.

Wat dit betekent qua omleidingen voor auto- en vrachtverkeer en ov staat uitgebreid beschreven op onze website

Wij wensen alle supporters heel veel plezier en onze selectie uiteraard heel veel succes!