Barmedewerkers gezocht!

Sinds dit seizoen draaien spelers uit senioren en junioren teams enthousiast hun bardiensten. Zowel tijdens wedstrijden van onze selectie als na hun eigen wedstrijd kunnen wij een beroep op ze doen. De roosters gaan er steeds beter uit zien.
Tevens kunnen wij al vele jaren gebruik maken van een vaste groep ervaren barmedewerkers. Zonder deze dames en heren kunnen wij niet!
Naast de inzet van deze Blauw-Witters hebben wij extra barmedewerkersnodig.
Wil jij, speler, supporter, ouder, tennis lid of anderszins betrokken bij Blauw Wit, op zaterdag of zondag af en toe een 3 uurs bardienst draaien? Achter de bar of in de keuken. Graag zien wij jou. Ervaring is geen vereiste want je staat altijd met een ervaren barmedewerker.
Wij zoeken met spoed:
• barmedewerkers op alle zaterdagen in maart en april van 13.00 tot 22.00 uur. Op deze middagen en avonden is naast Blauw-Wit ook VVA, volleybalvereniging Amsterdam, actief in de sporthal.
• enkele oproep-barmedewerkers, voor zowel de weekend dagen als op maandag t/m vrijdagavond, die ons helpen het rooster daar waar nodig in te vullen.
Wil jij ons helpen of zijn jullie een groepje die gezellig samen een bardienst willen draaien, stuur een mail naar moniquewiegerink@hotmail.com .
Rini en Monique
Kantinecommissie AKC Blauw-Wit