Bedankt allemaal voor dit prachtige seizoen!

Beste Medewerkers,
Langs deze weg willen we jullie, van groot tot klein, spelend en niet spelend, korfballer of tennisser, bedanken voor jullie inzet het afgelopen seizoen. Wij kunnen terugkijken op een in alle opzichten mooi en geslaagd seizoen waarin jullie medewerking onontbeerlijk is geweest bij de organisatie van de vele hoogtepunten die wij samen het afgelopen seizoen hebben mogen beleven.
Denk aan de viering van ons 100 jarig bestaan. Het spelen van drie finales afgelopen jaar waarbij we twee titels binnen haalden, die van Nederland Beachkorfbal en Veldkorfbalkampioen en een prima optreden in de zaalfinale in ons eigen Amsterdamse ZiggoDome. Wij mogen de viering van het 10 jarig bestaan van de tennisafdeling niet onvermeld laten
De vele vrijwillige handen waren essentieel om met elkaar niet alleen intern alles goed te laten verlopen maar ook in Korfballend Nederland te laten zien dat wij nog steeds een toonaangevende vereniging zijn. Wij zijn jullie daarvoor enorm dankbaar. Iedereen een mooie zomer en fijne vakantie gewenst en tot op de openingsdag op zondag 27 augustus.
Namens het bestuur,
Hans Fontijn