Bericht van de voorzitter

We zien de laatste weken het Coronavirus helaas weer steeds meer om zich heen grijpen. We hadden gehoopt om middels een hoge vaccinatiegraad het virus te beteugelen. Dat is helaas nog niet voldoende gebleken en daarom zijn we wederom geconfronteerd met beperkende maatregelen om de druk op de zorg te verlichten.

Helaas betekent dit ook weer een verdergaande beperking ten aanzien van het sporten. Dat levert een lastig dilemma op. Aan de ene kant willen als club onze leden zoveel mogelijk de gelegenheid bieden om zonder beperkingen lekker te blijven sporten. Sporten is immers goed voor je, juist in een vervelende periode waarin diverse andere dingen niet meer kunnen. Aan de andere kant willen we natuurlijk geen onverantwoorde risico’s nemen en ons houden aan de richtlijnen van de overheid. Op basis hiervan hebben we ook ons Coronaprotocol weer bijgewerkt.

Ik denk dat het KNKV er goed in is geslaagd om binnen de beperkingen die zijn gesteld te zoeken naar een oplossing om zoveel mogelijk wedstrijden toch door te laten gaan. Ook binnen onze club hebben we snel geschakeld om de ruimte die er nog is zoveel mogelijk te benutten

Naast het tijdelijke trainingsschema voor de jeugd zullen we de komende weken voor de overige teams per week bepalen wat er mogelijk is.

Mijn speciale dank gaat uit naar de jeugdcommissie, het wedstrijdsecretariaat, de zaalverhuur en alle trainers/coaches en begeleiders voor hun flexibele opstelling om iedereen in de gelegenheid te stellen om te blijven sporten.

Albert Einstein zei het lang geleden al: Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid!

Ik hoop jullie snel weer te mogen ontmoeten op de club.

Tonny Verwoert