Bestuurders gezocht

15 september is de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Blauw-Wit. Hoewel er al teams aan het trainen zijn en er dit weekend om het Europees Beachkorfbal Kampioenschap wordt gespeeld door onze selectie moet de vereniging formeel nog het nieuwe seizoen in.

Dat betekent nieuwe commissieleden ……en nieuwe bestuursleden, sterker nog zoals twee jaar geleden aangezegd een nieuwe voorzitter, want de huidige treedt op 15 september af.

Het nu zittende bestuur is hard bezig om de beschikbare poppetjes op de juiste plek te zetten. Dat is elk jaar een hele klus en dit jaar nog meer dan anders. We komen er namelijk nog een paar tekort.

Kortweg we zijn dringend op zoek naar leden, ouders of andere personen met gevoel en interesse voor de vereniging om werkzaamheden, commissiewerkzaamheden langdurig op korte termijn werk te verrichten.

De belangrijkste persoon die wij zoeken is een hij of zij die de voorzittershamer wil hanteren. Wij, het bestuur, hebben een externe adviseur ingeschakeld om ons te adviseren en assisteren bij dit proces.

Mocht u belangstelling hebben of iemand weten die beschikbaar is neem contact op met een van de bestuursleden.

Bestuur A.K.C. Blauw-Wit