Bij Blauw-Wit kan alles, slaagt alles prachtig

11-04-2015

Het zijn de woorden die de illustere oud-voorzitter Jo Westerweel bezigde na een geslaagd korfbalseizoen. Ik zou naar die woorden willen verwijzen bij de afsluiting vandaag, na een geslaagd zaalseizoen. Sportief gezien hebben we ondanks de deceptie van afgelopen dinsdag een geweldig jaar gedraaid. Blauw-Wit 2 een finaleplaats en Blauw-Wit 1 staat in Ahoy. We zullen zien wat het wordt vanavond.

Dank daarvoor aan de selectie, zij hebben de vereniging laten leven en daardoor laten zien tot waar we met elkaar in staat zijn. Het Korfbal League seizoen telde vele hoogte punten!

En vooral die drie laatste Play-off wedstrijden hebben een extra inspanning gevraagd van onze vrijwilligers. Er waren vele handen nodig en dan blijkt wat we allemaal kunnen. Het was overweldigend! Ik heb ze geteld, maar wisten jullie dat er bijvoorbeeld afgelopen dinsdag 60 vrijwilligers aan het werk waren? Namen noemen is niet te doen, want dan worden er vast een paar vergeten.

Nee, jullie allen geweldig bedankt, we waren een voorbeeld voor elke vereniging. Grote Klasse!!

Nu vanavond als seizoenafsluiting na Ahoy zullen we in onze kantine de spelers en staf nog bedanken. Bij ons kan alles en slaagt alles prachtig.

Namens het bestuur

Hans