Bingo & Quiz Avond op 11 december

Update 2 december 2020

Laatste plaatsen beschikbaar!

Waar een kleine club groot in kan zijn. Wat fantastisch dat jullie allemaal zo enthousiast zijn over dit initiatief. Feestjes bij Blauw-Wit zijn natuurlijk ook legendarisch. Op 11 december gaan we zien of we dat ook digitaal kunnen waarmaken. Wij hebben er alle vertrouwen in.

Nog even een korte samenvatting. Op vrijdag 11 december organiseren we een digitale date. Met een bingo, een quiz en een loterij. Je kan al meedoen voor € 20,- met één spelpakket, hierin zitten twee bingokaarten (voor elke ronde één), deelname aan de quiz én één lot voor de loterij. Geef je nu op en stuur een app naar de Blauw-Wit telefoon, 06 57 44 70 46. Je hoeft alleen te laten weten hoeveel spelpakketten je wil bestellen.

Daarbij hebben we ook een borrelbox in de aanbieding, met bier of wijn en voldoende hapjes om de avond door te komen. Bij de keuze voor wijn kan je zelfs nog kiezen voor rood, wit of rosé. Aan alles is gedacht. De boxen kunnen op afspraak bij Blauw-Wit worden opgehaald, maar kunnen ook eventueel ook worden thuisgebracht. De borrelbox kost € 25,- en is voor twee personen. Opgeven gaat ook per app via de Blauw-Wit telefoon.

Let op! Vrijdag 4 december is de laatste dag dat je je kan opgeven.De borrelboxen kunnen daarna echt niet meer worden besteld. Voor de spelpakketten geldt dat je het dan heel lief moet vragen.

Zorg dat je erbij bent. Het wordt echt heel leuk.

Tot 11 december!
Mariska, Marcel, Boy, Mike, Debbie, Maaike en Barbara 

P.S. Vergeet niet het nummer van de Blauw-Wit telefoon meteen op te slaan, dat is nodig om het Tikkie dat je gaat krijgen te betalen.