Blauw-Wit 4 KAMPIOEN

24-02-2016

2016 BW4 kampioen

Het moet geen verrassing zijn, maar afgelopen zondag is ons 4e kampioen geworden van de reserve 4e klasse H.

Dat wij dit feestje pas konden vieren in hun laatste competitie wedstrijd zat hem in het feit dat zij in AW/DTV 3 een hardnekkig tegenstribbelende tegenstander hadden. Ook zij wisten alle overige tegenstanders te verslaan en dwongen in de laatste onderlinge ontmoeting zelfs een zwaar bedongen gelijkspel af.

Promotie naar de reserve Overgangsklasse! Een promotie die ongetwijfeld wat meer trainingsarbeid van deze gelouterde spelers zal vragen. Volgend jaar zullen er ongetwijfeld meerdere ploegen van het kaliber AW/DTV te wachten staan. We zullen de trainingstijden vast reserveren.

Ondanks de hoge verwachtingen blijft de manier waarop een knappe prestatie, ongeslagen met een voordelig doelsaldo van 150 en een gemiddelde uitslag van 25-12 in de 12 wedstrijden.

Onze welgemeende felicitaties zijn voor: Kim Cocu, Elisa Fennema, Annemiek Stoffelsen, Franke Reuvers, Marthe v.d. Horst, Anke v.d. Mel, Marijke v.d. Berg, Casper Boom, Martin Engel, Gerben Bouman, Barry Schep, Olaf Geel, Seth ten Pas, Felix v.d. Sommen, Ruud Willemsen en Raymon van Sprang. Uiteraard wordt gelegenheid coach Mark v.d. Laan niet vergeten. Wij hopen dat de wijn er goed in is gegaan.

Volgend jaar zijn we er weer met een fles, jullie ook?

Hans Fontijn,

namens het Bestuur