Blauw-Wit – DVO

Aanstaande zaterdag speelt de selectie van Blau-Wit de vijfde thuiswedstrijd van dit seizoen in de Korfbal League. Onze tegenstander is DVO uit Bennekom.

Het 2e begint om 15.15 uur gevolgd door het 1e om 17.00 uur.

Voorbeschouwing

DVO begon de competitie goed met een 30-24 thuisoverwinning op Blauw-Wit. Daarna kende DVO een mindere fase, mede door een schorsing naar aanleiding van een rode kaart voor Chris van Haren. DVO heeft dit seizoen aan de hand van spitsen Gertjan Meerkerk en Robbe de Wit het al menig tegenstander lastig kunnen maken. Desondanks heeft dat nog niet tot heel veel punten geleid want het team heeft uit 9 wedstrijden 7 punten gehaald. Met een 7e plaats in de competitie lijkt het erop dat de play-off ambities nog even een jaartje in de koelkast kunnen.

Blauw-Wit wist zich afgelopen zondag uitstekend te revancheren voor de zeperd in de week ervoor tegen LDODK. Aan KZ werd vanaf het begin duidelijk gemaakt dat er geen punten te behalen vielen in Amsterdam, ondanks de hogere positie van KZ op de ranglijst. Door goed verdedigend werk en de nodige strijdlust werd de voorsprong van het begin van de wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Zaterdag zal het team opnieuw willen laten zien wat het waard is en zal het de uitnederlaag bij DVO graag recht willen zetten. Mocht dat lukken dan komt Blauw-Wit gelijk met DVO in het aantal punten.

We wensen alle supporters heel veel kijkplezier en onze selectie alvast heel veel succes!

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: van maandag 13 januari tot en met vrijdag 17 april 2020 vervangt het GVB de trambaanverharding op de Admiraal de Ruijterweg tussen de Jan van Galenstraat en Karel Doormanstraat.

Wat dit betekent qua omleidingen voor auto- en vrachtverkeer en ov
staat uitgebreid beschreven op onze website

In verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein op zaterdag vanaf 12 uur gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Het tarief bedraagt zaterdag €4,50 per uur tot 24.00 uur.

Parkeren kan ook in ‘Parkeergarage Tetterode’ op ongeveer 10 minuten loopafstand van Blauw-Wit. Het tarief daar is €1,50 per uur.

Blauw-Wit is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Trams 7 en 19 en bus 15 en 18 stoppen om de hoek bij Blauw-Wit aan de Admiraal de Ruijterweg (halte Jan van Galenstraat).

Team van de Week

Het ‘Team van de Week’ is deze week de D2. Zij mogen met hun favoriete speler of speelster mee oplopen bij het voorstellen van de spelers.