Blauw-Wit – Fortuna/Delta Logistiek

Aanstaande zondag neemt onze selectie het op tegen Fortuna/Delta Logistiek. Het 2e speelt om 13.45 uur gevolgd door het 1e om 15.30 uur.

Geen publiek welkom, uitzending via livestream

Vanwege de Corona-maatregelen is er helaas geen publiek welkom bij de wedstrijden. We mogen alleen mensen verwelkomen die functioneel aanwezig moeten zijn.

Let op: Het parkeerterrein is zondag alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen.

Onze kantine zal tijdens en na de wedstrijden van de selectie gesloten blijven. De wedstrijden zijn live te volgen via https://eyecons.com/.

Digitaal programmaboekje

Met dank aan de Zebra commissie maken we met ingang van dit seizoen bij de thuiswedstrijden een digitaal programmaboekje. Daarin vind je onder meer een voorbeschouwing, achtergrondinformatie over de teams en de standen. Het programmaboekje is te bekijken op https://mailchi.mp/f994749c06de/programma.

Balsponsor

Uneek Clothing is een groothandel en producent in promotie-, sport en bedrijfskleding. Sinds 1992 brengt zij haar eigen merk Uneek op de markt en is sinds dien uitgegroeid tot een multinational actief in 14 verschillende landen.

In haar eigen fabrieken in Azië produceert Uneek haar kleding in een uitstekende pasvorm, hoogwaardige kwaliteit maar voor zeer interessante prijzen en wordt deze gedistribueerd via de B to B kanalen. 

Voor de perfecte kleding voor promotie, sport of werk kies je Uneek . Uneek is beschikbaar via de aanbieders van promotiekleding, sportkleding en bedrijfskleding bij jou in de buurt. Be Uneek! 

www.uneekclothing.com