Blauw-Wit – Fortuna

Aanstaande zondag neemt onze selectie het in de Blauw–Wit hal op tegen Fortuna. Het belooft weer een gezellige middag te worden!

Het 2e speelt om 12.45 uur gevolgd door het 1e om 14.30 uur.

Het eerste van Fortuna is met 9 punten uit de laatste 5 wedstrijden weer volop in de race voor een felbegeerde plaats in de play-offs. Voor het eerste van Blauw-Wit zijn de play-offs niet meer in beeld, maar door het gelijkspel tegen DOS’46 afgelopen week is er ook een gat van 4 punten ontstaan met de onderste 2 plaatsen op de ranglijst. Een overwinning op Fortuna zou een enorme stap zijn naar lijfsbehoud in de league.

In de heenwedstrijd wist Blauw-Wit het Fortuna behoorlijk lastig te maken en in de thuiswedstrijden is Blauw-Wit dit seizoen lastig te verslaan. Genoeg ingrediënten voor weer een spannende wedstrijd dus!

Na de wedstrijd wordt het weer een gezellige boel in onze kantine. Zanger Frank zal zijn Amsterdams repertoire weer ten gehore brengen en de kantine serveert naast de gewone kaart een smaakvol broodje gezond en een heerlijk broodje beenham.

Het ‘Team van de Week’ is deze week de E3. Zij mogen met hun favoriete speler of speelster mee oplopen bij het voorstellen van de spelers.

Let op: in verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein zondag gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Op zondag is parkeren gratis.

Van maandag 13 januari tot en met vrijdag 17 april 2020 vervangt het GVB de trambaanverharding op de Admiraal de Ruijterweg tussen de Jan van Galenstraat en Karel Doormanstraat.

Wat dit betekent qua omleidingen voor auto- en vrachtverkeer en ov,  staat uitgebreid beschreven op onze website