Blauw-Wit genomineerd als Club van het Jaar 2021

Het afgelopen Coronajaar is een behoorlijke uitdaging geweest voor Blauw-Wit als club. Maar daar waar we keer op keer werden geconfronteerd met nieuwe beperkingen wisten we steeds creatieve manieren te vinden om actief te blijven en contact te houden.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan het superleuke filmpje dat we afgelopen jaar met elkaar hebben gemaakt.

Of de fantastische actie van ons G-team om onze selectie aan te moedigen voor hun wedstrijden in de Korfbal League.

Of wat dacht je van onze geweldige Livestreamcrew die in een paar maanden tijd een kwalitatief hoogwaardige livestream wist te realiseren zodat alle supporters die we niet in de hal mochten ontvangen toch de wedstrijden thuis konden volgen.

Diezelfde supporters staken onze selectie ook een enorm hart onder de riem met hun superleuke filmpjes als steun voor onze selectie bij hun belangrijke duels in de play-offs.

Over leuke filmpjes gesproken: de actie om de spelers van ons G-team een hoodie cadeau kregen leverde ook mooie beelden op.

Ook onze jeugd was het afgelopen jaar bijzonder actief. Ondanks dat er nauwelijks wedstrijden gespeeld mochten worden hebben we elkaar steeds op diverse manieren weten uit te dagen met onderlinge partijtjes, een mixtoernooi, een schottoernooi, vriendentrainingen en een superleuke clinic.

Daarnaast heeft Blauw-Wit het afgelopen jaar aan diverse andere clubs ruimte geboden om gebruik te maken van haar faciliteiten. Hierdoor worden de velden van Blauw-Wit naast korfbal en tennis nu ook ondermeer gebruikt voor volleyball, turnen en voetbal.

Het is het afgelopen jaar duidelijk geworden wat het fundament van onze club is: enthousiaste leden, betrokken ouders, fantastische vrijwilligers, fanatieke supporters en geweldige sponsors die met hun bijdragen ervoor zorgen dat er nog meer mogelijk is. Zonder deze mix zou onze club niet kunnen bestaan.

Ondanks alle beperkingen blijven we als club altijd met elkaar verbonden en we blijven altijd kijken naar datgene wat er wel mogelijk is.

Om al deze redenen is Blauw-Wit genomineerd tot Club van het Jaar 2021.

Vind je dat wij deze prijs verdienen? Stem dan op ons via https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-amsterdam-3!