Blauw-Wit – Groen-Geel

De Korfbal League competitie nadert de ontknoping. In de strijd om de play-offs is de spanning te snijden. Voor Blauw-Wit is direct lijfsbehoud de absolute doelstelling en daarvoor staat op zondag 16 februari het belangrijke thuisduel tegen GG/IJskoud de Beste op het programma.

Het 2e speelt om 12.45 uur gevolgd door het 1e om 14.30 uur.

Laat zien dat je hart hebt voor je club, reserveer aanstaande in je agenda en zet jezelf op ‘Aanwezig’ in ons evenement op Facebook! Kom gekleed in onze clubkleuren naar de Blauw-Wit hal, neem je toeters en bellen mee en schreeuw onze helden naar de overwinning zodat voor de hele korfbalwereld duidelijk is dat Blauw-Wit thuishoort in de Korfbal League!

Jeugdleden en hun ouders/begeleiders hebben zondag gratis entree tot de hal!

Onze ‘Zwarte Parel’ Gerald van Dijk nodigt jullie allemaal uit om te komen kijken.

Balsponsor

De wedstrijdbal wordt deze keer aangeboden door Blauw-Wit Beach. Blauw-Wit Beach is ontstaan en opgericht in 2009. Arjan Blankenstein en Ruud Willemsen waren de grote initiatiefnemers. Er werd een groepje van 9 korfballers/vrienden bij elkaar gesprokkeld om mee te doen aan de Beach Challenge in Scheveningen. Tandheelkundig Centrum Wognum werd bereid gevonden om wat shirtjes te sponsoren. En zo was Blauw-Wit Beach geboren.

Inmiddels in Blauw-Wit Beach uitgegroeid tot een groep korfballers/vrienden van ca. 50 personen. Jongens, meisjes, mannen, vrouwen, Blauw-Wit leden, niet Blauw-Wit leden, korfballers en niet korfballers. Jaarlijks worden er in de zomer een aantal toernooien op het strand of ergens in Nederland op het zand gespeeld. 

Wij danken de beachkorfballers voor hun bijdrage, op naar een mooie beachkorfbal zomer.

Daghap

Onze chefkok Humphrey serveert zondag vanaf 16.00 uur een overheerlijke maaltijd: 

Humphrey’s saté met Franse friet of stokbrood

De Franse friet wordt gesponsord door Friet van de Tijger, leverancier van ambachtelijke verse friet. Dank aan Erik Huibers, de vader van Thy!

Parkeerterrein gesloten
Let op: in verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein zondag gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Op zondag is parkeren gratis.

Wegwerkzaamheden
Van maandag 13 januari tot en met vrijdag 17 april 2020 vervangt het GVB de trambaanverharding op de Admiraal de Ruijterweg tussen de Jan van Galenstraat en Karel Doormanstraat.

Wat dit betekent qua omleidingen voor auto- en vrachtverkeer en ov staat uitgebreid beschreven op onze website

Wij wensen alle supporters heel veel plezier en onze selectie uiteraard heel veel succes!