Blauw-Wit – KCC/CK Kozijnen

Aanstaande zaterdag neemt onze selectie het op tegen KCC/CK Kozijnen. Het 2e speelt om 18.15 uur gevolgd door het 1e om 20.00 uur.

Geen publiek welkom, uitzending via livestream

Vanwege de Corona-maatregelen is er helaas geen publiek welkom bij de wedstrijden. We mogen alleen mensen verwelkomen die functioneel aanwezig moeten zijn.

Let op: Het parkeerterrein is vanaf 12.30 uur alleen nog maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen.

Onze kantine zal tijdens en na de wedstrijden van de selectie gesloten blijven. De wedstrijden zijn live te volgen via https://eyecons.com/.

Digitaal programmaboekje

Met dank aan de Zebra commissie maken we met ingang van dit seizoen bij de thuiswedstrijden een digitaal programmaboekje. Daarin vind je onder meer een voorbeschouwing, achtergrondinformatie over de teams en de standen. Het programmaboekje is te bekijken op https://mailchi.mp/f994749c06de/programma.

Balsponsor

De balsponsor van zaterdag is BijFrank

BijFrank richt zich op het begeleiden en coachen van jongeren en jongvolwassenen waarvoor wegens diverse redenen de afstand tot de arbeidsmarkt of het onderwijs te groot geworden is.

Spieren voor spieren actie

Van 20 november t/m 18 december 2021 kunnen alle korfbalteams van Nederland hun competitiedoelpunten laten sponsoren voor €1 per 3 doelpunten.

Blauw-Wit steunt deze actie van harte. De opbrengst van de actie gaat voor de helft naar Spieren voor Spieren en voor de andere helft naar Blauw-Wit.

Help mee!