GTM-PHWNZZLK

Blauw- Wit – KZ

Aanstaande zondag speelt de selectie van Blauw-Wit haar vierde thuiswedstrijd in de Korfbal League van dit seizoen. Onze tegenstander is KZ/Thermo4U uit Koog aan de Zaan. Een echte streekderby dus!

Het 1e van KZ is onder leiding van coaches Remco Boers en de ons welbekende Dennis Doves goed op koers voor een plaats in de felbegeerde play-offs. KZ verloor tot nu toe alleen nog maar bij koploper LDODK en boekte overwinningen tegen Tempo, DOS’46, Fortuna, PKC en Groen Geel. Met name de overwinning op bezoek bij PKC in Papendrecht maakte indruk en zorgde ervoor dat de 4e plaats stevig in handen is. Dat wil KZ natuurlijk graag zo houden.

Blauw-Wit kende helaas geen al te beste aanloop naar dit duel. Afgelopen week werden bij LDODK zowel het eerste als het tweede team getrakteerd op een ruime nederlaag. De selectie zal er veel aan gelegen zijn om zich daarvoor te revancheren. In eerdere thuisduels liet Blauw-Wit zien over de nodige strijdlust en veerkracht te beschikken. Als dit nu ook weer het geval is dan konden het wel weer eens spectaculaire wedstrijden worden.

Let op! In verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein op zondag 12 januari gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Op zondag is parkeren gratis.

Blauw-Wit is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Trams 7 en 19 en bus 15 en 18 stoppen om de hoek bij Blauw-Wit aan de Admiraal de Ruijterweg (halte Jan van Galenstraat).

Het ‘Team van de Week’ is deze week de E1 en de E2. Zij mogen in de spotlights onder gejuich van de supporters met hun favoriete speler of speelster mee lopen bij het voorstellen.