Blauw-Wit – LDODK/Rinsma Modeplein

Aanstaande zondag neemt onze selectie het op tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Het 2e speelt om 13.45 uur gevolgd door het 1e om 15.30 uur.

Geen publiek welkom, uitzending via livestream

Vanwege de Corona-maatregelen is er helaas geen publiek welkom bij de wedstrijden. We mogen alleen mensen verwelkomen die functioneel aanwezig moeten zijn.

Let op: Het parkeerterrein is zondag alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen.

Onze kantine zal tijdens en na de wedstrijden van de selectie gesloten blijven. De wedstrijden zijn live te volgen via https://eyecons.com/.

Digitaal programmaboekje

Met dank aan de Zebra commissie maken we met ingang van dit seizoen bij de thuiswedstrijden een digitaal programmaboekje. Daarin vind je onder meer een voorbeschouwing, achtergrondinformatie over de teams en de standen. Het programmaboekje is te bekijken op https://mailchi.mp/f994749c06de/programma.

Balsponsor

Succesmakelaars is een NVM Makelaar uit Leusden en staat voor u klaar als u:

– Een hypotheek wilt aanvragen;
– Uw hypotheek wilt verhogen;
– Uw hypotheek wilt oversluiten;
– Of de overwaarde van uw woning wil opnemen.

Op zoek naar een woning in de regio Amersfoort? Dan kan Succesmakelaars u ook ondersteunen bij het kopen en verkopen van woningen en taxaties.

Kijk voor meer informatie op https://succesmakelaars.nl/ of neem contact op met Ingeborg Vissers – Hypotheek adviseur & Makelaar via 033-4947707.