Blauw-Wit organiseert een inzamelingsactie voor de Voedselbank!

Iedere sporter zal het eens zijn: bewegen en gezonde voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om zoveel mogelijk gezinnen de kans op goed voedsel te bieden, organiseren we met meerdere sportbonden en zoveel mogelijk clubs in de maand april een inzamelingsactie voor de Voedselbank.

Juist in de maand april is de nood het hoogst! Rondom de feestdagen in december wordt er heel veel ingezameld en die voorraad raakt op in april. Aanvulling is hard nodig!

Laten we dan ook de feestelijke Paasdagen aangrijpen om wat te kunnen betekenen voor een ander!

Geld inzamelen

In overleg met de Voedselbank hebben we gekozen voor het inzamelen van geld in plaats van voedsel. Onze plaatselijke Voedselbank weet zelf het beste welke producten er het hardste nodig zijn en heeft ook de mogelijkheid met korting in te kopen.

Jullie kunnen een bedrag overmaken door middel van het bijgevoegde betaalverzoek.

Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Blauw-Wit inzamelingsactie voor de Voedselbank. https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=QWMgpg9WUQ7pmjd4qhrStb1yJRKoZbC5 

Bedrag

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de actie en het uiteindelijk behaalde bedrag. We zien jullie bijdrage met anticiperende trots tegenmoet!

Het Blauw-Wit Voedselbank team