Blauw-Wit Stadswandeling

Om dit saaie seizoen toch positief af te sluiten organiseren wij op zondag 13 juni een gezellige stadswandeling. We hebben al te lang op de bank gezeten, het is tijd om weer een beetje in beweging te komen. Ook hebben elkaar allemaal al veel te lang niet gezien dus geef je snel op. Voor deelname vragen we een vergoeding van € 5,- p.p. en € 2,50 voor de jeugd (t/m B). Daarvoor heb je gegarandeerd een hele gezellige middag.

De wandeling zal ongeveer 2 uur duren inclusief een aantal stops waar een kleine opdracht gedaan moet worden. Bij deze stops is ook een lekker hapje en drankje te koop. De opbrengst daarvan is natuurlijk voor de club. Vertrek en aankomst zijn bij Blauw-Wit, deelname is in groepjes van maximaal zes personen, afhankelijk van het aantal deelnemers zal de eerste groep tussen 12.00 en 13.00 uur vertrekken en als de regels het toelaten kunnen we heel misschien gezamenlijk de dag afsluiten. Fingers crossed.

Stel een leuk team samen en geef je snel op. Dit kan via Whatsapp naar de inmiddels bekende BW Tikkie telefoon, 06 57 44 70 46.

Tot 13 juni! Debbie, Maaike, Marcel, Mariska en Barbara