Blauw-Wit – Tempo

Zaterdag speelt de selectie van Blauw-Wit haar een na laatste thuisduel in de Korfbal League van dit seizoen. Onze tegenstander is KV Tempo uit Alphen a/d Rijn.

Het 2e speelt om 15.15 uur gevolgd door het 1e om 17.00 uur.

Zowel Tempo 1 als 2 zijn al het hele league seizoen de lantaarndrager op de ranglijst. Het 1e van Tempo verloor al haar wedstrijden tot dusver op 1 wedstrijd na. Met 2 punten uit 14 wedstrijden lijkt rechtstreekse degradatie uit de league niet meer af te wenden, zeker na het verlies van 2 weken geleden tegen directe concurrent Groen-Geel. De enige overwinning die Tempo behaalde was wel uitgerekend tegen Blauw-Wit en de ploeg zal dat huzarenstukje vandaag graag willen herhalen.

Zoals Gerald van Dijk al aangaf in een interview op Korfbal.nl is Blauw-Wit erop gebrand om de zeperd van de uitwedstrijd recht te zetten. Afgelopen week deed Blauw-Wit 1 uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie door in eigen huis Groen-Geel overtuigend te verslaan. Als er zaterdag wederom een overwinning wordt geboekt dan is de ploeg verzekerd van de 8e plaats in de eindklassering en is lijfsbehoud definitief een feit.

Parkeerterrein gesloten
Let op: in verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein zaterdag vanaf 12.00 uur gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg.

Ruud Willemsen samen op de foto met Mark van der Laan na afloop van de wedstrijd Blauw-Wit – GG/IJskoud de Beste.

Blauw-Wit Beach heeft de smaak te pakken!
Als iets goed is waarom zou je het dan veranderen. We kennen allemaal het resultaat van vorige week en we zijn er dan ook blij mee dat Blauw-Wit Beach ook deze week de balsponsor is. Een beetje bijgeloof kan tenslotte geen kwaad. Ruud Willemsen, Kenny Lauf en Arjan Blankenstein, bedankt voor de steun. En al is het nog ver weg, wij wensen alle Blauw-Wit Beach korfballers alvast een heerlijke zomer.

We wensen alle bezoekers heel veel plezier en onze selectie uiteraard heel veel succes!