Blauw-Wit – TOP

Aanstaande zaterdag hebben we de laatste wedstrijden van 2019. Blauw-Wit 1, 2 en 3 nemen het ’s middags in de eigen hal op tegen TOP 1, TOP 2 en KVS 2.

Het eerste kan alle steun ontzettend goed gebruiken, dus KOM ALLEMAAL naar de Blauw-Wit hal om ons vlaggenschip aan te moedigen! Voor het tweede lijkt een overwinning weer mogelijk, gezien de een-na-laatste plek die TOP 2 inneemt. 

Blauw-Wit 3 kan belangrijke punten halen tegen KVS, dat net als het derde en met even veel punten onderin staat. Ook het derde zal dus blij zijn met wat extra publiek. 

Het programma ziet er als volgt uit:

Let op!: In verband met de wedstrijden van BW 1 en BW 2 is het parkeerterrein op zaterdag 21 december gesloten. Alleen mensen met gereserveerde plekken kunnen op het terrein parkeren.

Buiten het terrein van Blauw-Wit zijn meestal voldoende parkeerplekken beschikbaar aan de Joos Banckersweg. Het tarief bedraagt zaterdag €4,50 per uur tot 24.00 uur.

Parkeren kan ook in ‘Parkeergarage Tetterode’ op ongeveer 10 minuten loopafstand van Blauw-Wit. Het tarief daar is €1,50 per uur.

Blauw-Wit is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Trams 7 en 19 en bus 15 en 18 stoppen om de hoek bij Blauw-Wit aan de Admiraal de Ruijterweg (halte Jan van Galenstraat).

De kantine serveert zaterdag een overheerlijk pistoletje Hema-worst.

Het ‘Team van de Week’ is deze week de C1. Zij mogen met hun favoriete speler of speelster mee oplopen bij het voorstellen van de spelers.