Blauw-Wit zoekt Topsport- en Talentcoach!

Vanaf het begin van de Korfbal League is AKC Blauw-Wit er met het eerste en tweede team bij. De club is zelfs ook vertegenwoordigd in de Korfbal League 2: Blauw-Wit 3 komt uit in de Reserve Korfbal League 2.

En niet alleen dat, ze zijn de kampioen van deze klasse! Blauw-Wit 3 is nu een mix van veel routine, aangevuld met talent, maar dat wordt in de komende drie jaar omgedraaid naar een mix van talent aangevuld met routine.

Vacature Topsport- & talentcoach

Voor dit team, dat volop in ontwikkeling is, is AKC Blauw-Wit op zoek naar een trainer/coach met topsportmentaliteit en -ambities. Een interessante uitdaging waarin je werkt met oud Korfbal League-spelers en jong talent binnen een prestatiecultuur.

Vanwege de status als Amsterdamse topsportvereniging krijgt AKC Blauw-Wit ondersteuning vanuit het Programma Amsterdams Talent van Topsport Amsterdam. Zo kunnen wij helpen met studie, voeding en huisvesting. Het derde team is mede daarom ook zeer geschikt voor jonge talentvolle korfballers die in Amsterdam gaan studeren.

Voor de rol van trainer/coach van Blauw-Wit 3 zoeken we een ambitieus persoon met KT4-diploma, of de bereidheid om direct de opleiding te gaan volgen. Ben je al in het bezit van KT4 dan biedt AKC Blauw-Wit de mogelijkheid om aan de Hogeschool van Amsterdam de tweejarige deeltijdopleiding tot Topsport- en Talentcoach te volgen. Dat is één dag school per week (de woensdag) en de rest op de werkvloer. In dat geval ga je ook op maandag training geven en word je betrokken bij het programma van Blauw-Wit 1 en 2. Je zou dan de eerste korfbalcoach kunnen worden met dit diploma! De opleiding draait nu voor het tweede jaar en de deelnemers zijn zeer positief.

Wij bieden een volledige opleidingsvergoeding plus een ruime onkostenvergoeding. Met onze ervaren staf van Blauw-Wit 1 en 2 en onze technisch manager/opleidingsspecialist zorgen wij voor zeer goede begeleiding. Starten kan vanaf augustus, maar het is ook mogelijk om per direct in te stromen, waarbij je na een inwerkperiode al in de voorjaarscompetitie (kampioenspoule Reserve Ereklasse) als talentcoach van Blauw-Wit 3 aan de slag kan gaan.

Als Topsport- en Talentcoach van Blauw-Wit 3 krijg je niet alleen de kans om onderdeel te zijn van de ambitieuze topsportplannen van de club, te werken met ervaring én talent, maar ook om jezelf volop te ontwikkelen.

Bij interesse of voor meer informatie kan je contact opnemen met Kees Rodenburg, Technisch Manager AKC Blauw-Wit en coach van Blauw-Wit 3, via Keesrodenburg@akcblauw-wit.nl.