Bootcamp Blauw-Wit 3

Het is al een tijd geleden, maar ik wilden jullie deze belevenissen van Blauw-Wit 3 niet onthouden. Op zaterdag 1 september jl. onderging Blauw-Wit 3 een Bootcamp onder leiding Van Jessye  van Jessye ’s Gym. Het was op een heerlijke zonnige ochtend om 11:30  op het Jagersveld in Zaandam. De ploeg was zeer gemotiveerd en had een houding van “dit doe ik wel even”. Na wat oefening, beetje springen en wat kruipen en allerlei andere pittige oefeningen begonnen na ca. 30 min de eerste tekenen van overschatting en vermoeidheid al duidelijk te worden. 

Jorn moest even naar de bosjes om wat overtollige maagsappen te lozen en Kaj, die moest ook even het strijdtoneel verlaten omdat het  het hem even te veel werd. Na wat druivensuikertjes en wat drinken konden de heren  zich weer bij de groep voegen en liep het verder op rolletjes. N a een loop van ruim een uur met diverse oefeningen tussendoor belande de ploeg weer terug op de plek waar ze mij hadden achtergelaten. Ik was zeer vermoeid omdat ik de taak had om op de tassen en waterflessen te passen in de brandende zon. 
Ik heb een zeer enthousiaste ploeg sporters gezien die lekker hard hebben gewerkt. Dit moet goed komen in de komende weken en ik zie het komende korfbalseizoen met vertrouwen tegemoet.
 
Cor Loef