Christian Dekkers speelt volgend jaar bij AKC Blauw-Wit

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt met vreugde bekend, dat de 25-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel volgend seizoen deel zal uitmaken van de selectie.

Christian speelde vanaf kleins af bij KCC en heeft daar de gehele jeugdopleiding doorlopen. Na zijn juniorentijd besloot hij de overstap te maken naar C.K.V. Nieuwerkerk. Bij deze club maakte hij vier jaar deel uit van de hoofdmacht, waarna hij terugkeerde op het oude nest om promotie naar de Korfbal League te kunnen realiseren.

Momenteel zit Dekkers in het laatste jaar van de studie Sport & Bewegen op het Zadkine in Rotterdam. Tevens doet hij een combinatie van stage en werk bij Sportief Capelle.

Dekkers kiest voor de Amsterdamse club om een impuls te geven aan zijn sportieve carrière en het hoogst haalbare uit zichzelf te kunnen halen. Christian wil zich graag ontwikkelen als completere speler. Hij spreekt de hoop uit dat hij belangrijk kan zijn met zijn spel als spits en zijn medespelers kan helpen waar nodig is. Bij AKC Blauw-Wit ziet hij de mogelijkheid om zijn ambitie om bij een Top vier club te kunnen spelen, waar te kunnen maken. Zijn mooiste korfbalmomenten tot nu toe zijn: het winnen van de Hoofdklasse finale met KCC twee jaar geleden, waardoor promotie naar de Korfbal League behaald werd.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit is erg content met zijn toevoeging aan de selectie en wenst hem volgend jaar veel succes binnen onze club.

 

Christian Dekkers