Clinic Spelenderwijs Verbeteren

20-01-2016

51 trainers waren maandag 11 januari aanwezig in Sassenheim tijdens de clinic Spelenderwijs Verbeteren. Zij kregen een enthousiaste training van Jeroen Euser en Tim van den Berg (PKC/SWKGroep).

Scoren! En nog meer scoren! De trainers hadden veel leuke oefeningen. En sommige oefeningen waren leuk, maar niet gemakkelijk… ! Zo leerden de kinderen nog beter korfballen en veel scoren. Want de clinic ging om het succes. En het vieren van het succes natuurlijk!

Clinic

Spelenderwijs Verbeteren is geïnspireerd door de visie op het spelonderwijs: Teaching Games for Understanding. In deze workshops geven we een voorbeeld hoe dit vorm te geven door onder andere gebruik te maken van onze oefenstofbundel en de applicatie met filmpjes. De succesbeleving van de kinderen staat voorop.

Naast een leuke clinic ondersteunen Jeroen en Tim korfbalverenigingen bij het invullen van hun opleidingsplan of beleidsplan. De kinderen worden dus beter, maar ook de trainers! Want naast een clinic in de zaal met een oefengroep volgt er een interactieve presentatie. Ook een succes!

Vanuit AKC Blauw-Wit waren onze jeugdtrainers Dada Niebeek, Jorn Winkel en Priscilla Cornelissen aanwezig. Ook Rob van Kol van Blauw-Wit 3 werd gesignaleerd. Zij vonden het een leerzame en leuke bijeenkomst.