Clinic voor de jeugd van Blauw-Wit groot succes

Afgelopen zaterdag heeft de selectie van Blauw-Wit, onderleiding van Barry Schep, een clinic verzorgt voor de jeugd van Blauw-Wit en dit was een groot succes. Onder prachtige weersomstandigheden toonden onze jeugd met groot enthousiasme hun korfbal talent en dat was een feest om naar te kijken. Barry Schep was na afloop dan ook erg enthousiast over de clinic. “Het was heel leuk om te doen en als je als die blije gezichten ziet krijg je gewoon weer extra energie”. En ook voor de ouders was het heel leuk om naar te kijken. Door de kinderen werd er na afloop natuurlijk flink nagepraat over al die mooie acties en moeilijke oefeningen.
Aan het einde van de clinic hebben alle kinderen een uitnodiging ontvangen om de eerste thuiswedstrijd van Blauw-Wit 1, samen met een vriendje of vriendinnetje, te bezoeken en hen naar een overwinning te schreeuwen.
Tijdens de clinic was het voor Blauw-Wit leden mogelijkheid om voordelig zaalschoenen aan te schaffen. Dit in samenwerking met onze sponsor, Banne Sport uit Amsterdam Noord. Phil, eigenaar van Banne Sports stond met een mooie voorraad schoenen lekker in het zonnetje aan de rand van het veld. Goed om te zien dat zowel jeugdleden als een aantal volwassenen hier gebruik van hebben gemaakt. Het is nog ver weg, maar we gaan deze actie in de aanloop naar de 2e helft van de veldcompetitie nogmaals herhalen. Dus mocht u voor uw zelf of voor uw kind(eren) nieuwe veldschoenen nodig hebben wacht dan nog even, dat scheelt u weer.
IMG_6115.jpeg (640×480)