Competitiedebuut G-team

Zaterdag 09 september zijn we in alle vroegte naar Papendrecht afgereisd om het op te gaan nemen tegen GKV /Enomics Ter Leede en PKC.  Gezien de weersomstandigheden van die week leek het ons het beste om eerst te informeren of er wel wedstrijden gespeeld zouden worden. Gelukkig hadden ze een goed afwatering systeem dus we konden ons op gaan maken voor ons eerste officiële driekamp.
Wij reisden met 7 sterspelers af, dat genoeg was omdat we aan een mono korfbal toernooi deelnamen. Deze spelvorm wordt gespeeld 4 tegen 4 (Het terrein heeft geen vakverdeling).  Als coach was ik toch best een beetje zenuwachtig maar gezien de spelers tijdens de autorit was ik gelukkig niet de enige.
Eerste wedstrijd moesten we het opnemen tegen GKV : dat ging als een speer we kwamen al heel snel met (5-2) voor. Ze hadden ondanks de enorme hoeveelheid regen er veel zin in echter was dit wel een kantel momentje want de tegenstander werd wakker en sloop langzaam dichterbij en voordat we het wisten was het gelijk 6-6. Met nog 2 minuten op de klok was het GKV die de winnende er in schoot en werd het helaas 7-6 voor GKV. Al met al een leuk begin en een hoop doelpunten. Op naar de tweede wedstrijd !
De tweede wedstrijd moesten we het op gaan nemen tegen Ter Leede die er erg snel uitzagen maar wij hoopten hier punten te gaan halen. Deze wedstrijd was een bloedstollende spannende pot tot de laatste minuten. We waren erg gewaagd aan elkaar, met nog 1 minuten op de klok was het onze sterspeler Ramon die de gelijkmaker (5-5) scoorde. Onze eerste punt in de pocket.
Het zonnetje ging schijnen de spelers werden van een heerlijke snack (sultana) door onze teambegeleider José voorzien en we moesten ons opmaken voor de derde wedstrijd, en wel tegen onze grootste rivaal PKC. Helaas liep deze wedstrijd qua scores niet zo goed af maar zijn er wel als echte zebra’s voor gegaan. Deze wedstrijd had PKC met 2-0 gewonnen.
Al met al een hele goede start van het seizoen en ik wil graag iedereen (chauffeurs, begeleiding ,spelers) hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en de volgende 3 kamp zal op 30 September plaats vinden. Dan reizen we met z’n allen naar Gorinchem af !