Consumpties Eigen Gebruik

29-08-2015

Al onze vrijwilligers in functie mogen een consumptie voor rekening van Blauw-Wit gebruiken. Over dit zogenaamde eigen gebruik heerst veel onduidelijkheid. 

Algemene regel is dat eigen gebruik slecht van toepassing kan zijn als een vrijwilliger, in functie is. Daarnaast dient eigen gebruik zich te beperken tot koffie, thee en frisdrank.Dus geen AA sportdrank of alcoholische dranken en geen etenswaren.

Scheidsrechters, trainers, coaches, teambegeleiders en commissieleden kunnen tijdens of na hun werkzaamheden een kopje koffie, thee of een glaasje frisdrank gebruiken.

Dit bestuursbesluit “Eigen gebruik” gaat vanaf heden ook gelden voor alle overige leden van de vereniging die werkzaamheden al dan niet in commissieverband voor de vereniging verrichten. Deze kunnen, wanneer in functie, een kopje koffie, thee of glaasje frisdrank gebruiken. 

Wanneer een vrijwilliger het dienstdoende barcommissielid verzoekt om een consumptie eigen gebruik, zal het barcommissielid vragen naar de aanleiding van het verzoek. Als het verzoek wordt gehonoreerd, zal dit op de lijst Eigen Consumptie bij de betreffende activiteit of commissie worden geregistreerd.

Bestuur AKC Blauw-Wit