GTM-PHWNZZLK

Corona update 24 maart 2020

Na de eerder aangekondige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft het kabinet op 23 maart additionele maatregelen aangekondigd. Dit heeft de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af. Blauw-Wit zal dit advies opvolgen afhankelijk van de besluitvorming over de afwikkeling van de zaalcompetitie in het wedstrijdkorfbal. Hierover zal het KNKV uiterlijk maandag 6 april duidelijk over verschaffen.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

We hopen dat we snel een eind kunnen maken aan deze maatregelen zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten en lekker kunnen sporten op de club. Tot die tijd vragen we jullie om alle maatregelen goed op te volgen.

Het bestuur