GTM-PHWNZZLK

D1 is kampioen

04-10-2016

Vanavond moest onze D1 om 18.00 uur een inhaalwedstrijd spelen tegen Groen Geel D2.

Deze wedstrijd stond al eerder ingepland, maar deze aanvangstijd is niet echt handig als je vanuit Amsterdam richting Wormer moet met de auto, gevolg: 1 auto wel op tijd, 1 auto nog in de file. Helaas kon er geen uitstel verkregen worden, dus moest onze D1 weer terug en de wedstrijd opnieuw ingepland worden.

Afgelopen zaterdag speelden de twee ploegen ook al tegen elkaar, die wedstrijd werd gewonnen door Blauw-Wit D1 met 13-11. De ruime voorsprong met rust 9-4 werd eigenlijk niet meer weggegeven.

Vanavond dus de return en ook meteen de kampioenswedstrijd. Dit keer werd er geen risico genomen en ging het team met het OV. Met de overwinning van zaterdag in het achterhoofd, hadden de blauw-witters er weer zin in. Deze wedstrijd werd gewonnen met 6-9 en daardoor de D1 is de eerste kampioen van AKC Blauw-Wit dit seizoen!

Ontzettend goed gedaan! Wij feliciteren alle spelers, speelsters, trainer/coach en teambegeleider met dit prachtige resultaat. En natuurlijk ook alle invallers van de D1.

Zaterdag nog een wedstrijd tegen Apollo uit, maar we hopen daarna in de kantine met jullie het feestje te kunnen vieren.

De Jeugdcommissie