Dank jullie wel!

Zo tegen het einde van het seizoen hebben we niet alleen nieuwe spelers mogen verwelkomen, maar hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal spelers en stafleden van de selectie. Dat is ontzettend jammer om te doen, maar het was een afscheid met een grote glimlach. Tijdens de seizoen afsluiting van de selectie is iedereen in het zonnetje gezet.

Sophie Hansen – Willemsen

Een terugkeer waar iedereen heel enthousiast over was, maar die door een zware blessure helaas van heel korte duur was.

Manon Wiegerink

Na een fantastisch avontuur in Nieuw Zeeland en heel veel Oostenrijkse sneeuw wilde Manon gelukkig weer een nieuw avontuur aan bij Blauw-Wit. Wij vonden het een mooi avontuur, maar nu is het voor Manon weer tijd om buiten de Nederlandse grenzen te gaan kijken.

Joni Aurik

Na jaren trouwe dienst heeft Joni besloten te stoppen. Het kost te veel tijd naast werk en La Stories. Haar eigen bedrijf dat steeds succesvoller wordt.

Jeffrey Vlietstra

Bij Jeffrey gaat het roer om, een soort “Ik vertrek” in het klein. Hij gaat, heel stoer, verhuizen naar Italië.

Leanne Aurik

Wat is het toch fantastisch dat Leanne wilde aansluiten toen we haar nodig hadden. Maar ze heeft ook weer afscheid genomen om weer in een lager team te gaan spelen.

Rini van der Laan

Ook Rini is ingestapt toen we hulp nodig hadden voor het tweede team. Dit heeft ze uiteindelijk weer 1,5 jaar gedaan. Toch bijzonder om samen met je zoon onderdeel te zijn van de technische staf.

Gerald Aukes

Na twee mooie en bijzondere seizoenen en heel wat kilometers van Friesland naar Amsterdam hebben Blauw-Wit en Gerald afscheid van elkaar genomen.

Ontzettend bedankt allemaal, voor jullie inzet en bijdrage. We hebben van jullie genoten en dit is natuurlijk geen afscheid, maar een tot ziens. Tot snel.