De Grote Clubactie gaat binnenkort weer van start bij Blauw-Wit!!

19-09-2019

Jawel, het is weer zover. De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is van start gegaan!

Ook als AKC Blauw-Wit gaan we weer proberen zoveel mogelijk loten verkopen, want met het verkopen van de loten steun je de club. Afgelopen jaar is een deel van het geld naar de aanschaf van een Kidskorf gegaan, die vanaf deze week in gebruik genomen gaat worden.

Deze week worden aan alle jeugdteams weer boekjes uitgedeeld, waarmee je loten kunt verkopen. Als lotenverkoper kun je zelf ook weer leuke prijzen winnen. Maar ook als je met je team de meeste loten verkoopt, kun je een bon winnen voor een teamuitje. Dus doe je best en ga langs bij je vader, moeder, opa’s, oma’s, ooms, tantes en buren.

Heb je geen boekje ontvangen? De boekjes liggen bij de Grote Club brievenbus op de bar. Je kunt je volle boekje of als je klaar bent met verkopen, in de Grote Club brievenbus gooien.

Mocht je, na inlevering van je volle boekje, nog niet klaar zijn met verkopen; bij de brievenbus liggen nieuwe boekjes met loten.
Je kunt de lotenboekjes t/m 17 november inleveren.

Online kopen

Sinds dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om online een lot te kopen: https://clubactie.nl/lotkopen.html. Voor degenen die dus geen lotenverkopers van AKC Blauw-Wit langs krijgen, maar onze club wel een warm hart toedragen, kunnen aangeven dat je voor AKC Blauw-Wit een lot koopt.

Heel veel succes en namens de club alvast bedankt voor jullie inzet!