GTM-PHWNZZLK

De Korfbal League gaat weer beginnen!

Na een rustige periode met relatief weinig topkorfbal mogen we eindelijk weer genieten van de Korfbal League. En we beginnen direct met een mooie affiche: Blauw-Wit – LDODK/Rinsma Modeplein.

Kaartverkoop

Om onze gestegen kosten te compenseren zijn we helaas genoodzaakt om de tarieven voor toegang tot de hal te verhogen. Blauw-Wit leden en leden van de Club van 50 hebben uiteraard ook dit seizoen weer gratis toegang tot alle thuiswedstrijden.

Aanstaande zondag mogen alle jeugdleden gratis twee bezoekers meenemen. Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook dit seizoen is er weer een digitaal programmaboekje.

Balsponsor

De Balsponsor is deze week LIVE on the BEACH Strandconcerten, organisator van de grootste strandconcerten van Nederland. Kijk voor meer informatie op https://www.liveonthebeach.nl/.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is aanstaande zondag alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

BillieBallie

Op billieballie.com kun je net als vorig seizoen de uitslagen van alle Korfbal League wedstrijden voorspellen.

Het lijkt een beetje op de Toto, maar dan met 5 keuzes per wedstrijd. En hoe onverwachter de uitslag uiteindelijk is, hoe meer punten je krijgt als je het goed hebt.

Je hebt een gratis account nodig om mee te doen. We hebben ook een groep aangemaakt voor Blauw-Witters, je kunt daarbij aansluiten door op https://billieballie.com/3/groups de code cvR9s0V2WYi2Dja in te vullen.

We wensen iedereen fijne wedstrijden!