De mooiste club van allemaal

Dankbaar, blij en trots. Dat is het gevoel na dit weekend Blauw-Wit. Op vrijdagavond het eerste AKC Blauw-Wit benefiet diner. Het doel van deze avond was een ouderwets gezellig avondje bij en voor de club. En gezellig was het! Wij hebben genoten en gezien alle leuke, lieve en enthousiaste reacties heeft iedereen genoten. 

Het idee voor deze avond is een kleine twee maanden geleden ontstaan. Omdat ik iets wilde doen om te helpen en misschien had ik ook wel zin in een feestje. Dat het echter zo’n succes zou worden had ik op dat moment niet kunnen bedenken. En dat maakt heel dankbaar, blij en trots. Zo’n idee is natuurlijk leuk, maar zo’n resultaat bereik je alleen maar met heel veel hulp en ik wil iedereen die heeft geholpen heel graag bedenken.

Allereerst natuurlijk Raimond, die meteen JA zei op mijn vraag of hij wilde koken. Debbie en Maaike die dit hele project met mij wilde uitvoeren. Joop die met zijn voorraad doeken en lampjes sfeer in de kantine heeft gebracht. Boy voor de muzikale begeleiding van de avond. Eric en Seger voor de hulp in de keuken en achter de bar. Machteld voor haar werk achter de bar. Piet voor het parkeren en afwassen. Frank die deze avond geheel belangeloos voor ons heeft gezongen. René en Harold voor hun hulp in de keuken. Andjelka voor de taarten bij het dessert. Bryant voor het vervoer van huurtafels, garderoberekken, wijnglazen en servies. Future Tuin voor de sponsoring van deze spullen. Simone Zwaagman voor het maken van alle cadeaucheques. 

Ook een dank je wel voor iedereen die prijzen ter beschikking heeft gesteld, groot en klein: Norma Snoek, Jan Petiet, Joni Aurik, Jacqueline Dubbink, Marcel Dopper, Linda Zwaagman, Debbie van Pareen, Nancy Visser, Sylvia Blom, Jacco Bastiaens Hairstyling, Mandy Koelman, Jacco Boonstra, Banne Sports, Simpel.nl, Sportpaleis, Rinske Roem, Jan Niebeek, Jaap Lenstra en Marijke Koelewijn, Martin Engel en J&P Loodgieters. 

Tot slot een dank je wel voor Mariska Stokx en Marcel Dopper, het was weer een feestje met jullie.

Als je dan na zo’n geweldige avond getuige bent van een fantastische wedstrijd van het eerste dan is de conclusie dat het een heerlijk weekend was.  En dan is deze quote van Simon Sinek helemaal op zijn plaats: “A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other”. 

Barbara Wagenaar