Erik van Brenk neemt per direct afscheid van AKC Blauw-Wit

Trainer/coach Erik van Brenk heeft besloten om per direct te stoppen met zijn werkzaamheden voor de club. Afgelopen week werd bekend dat de club besloten heeft de aflopende verbintenis van Van Brenk niet te verlengen.

Van Brenk had na het nieuws over de aflopende verbintenis de intentie om het seizoen af te maken als trainer/coach. Ook de club wilde graag dat Erik de rest van de competitie aan zou blijven. Van Brenk vormde de afgelopen twee seizoenen een succesvol duo met Mark van der Laan.

Erik van Brenk

Van Brenk: “Ik voel dat de gebeurtenissen van de laatste weken veel impact hebben op mij maar zeker ook op de spelersgroep. Dit zorgt momenteel voor veel onrust.

Onrust die absoluut niet wenselijk is richting de komende belangrijke wedstrijden/ weken voor BW. Daarom heb ik besloten om in het belang van BW, de spelersgroep, maar ook mijzelf, per direct te stoppen als trainer/ coach.”

Het bestuur en de commissie Topkorfbal betreurt het besluit van Erik maar heeft respect voor zijn standpunt. De club is hem zeer erkentelijk voor zijn trouwe inzet.

De club neemt de komende dagen een besluit over de invulling van de staf voor de rest van het seizoen.