Finales Schot-competitie

23-02-2016

Afgelopen week hebben alle jeugdleden van AKC Blauw-Wit meegedaan aan de Amsterdamse Schotcompetitie, waarbij de winnaars naar de finale mogen om te strijden voor de titel “Beste Schutter van Amsterdam” in een bepaalde leeftijdscategorie!

Alle verenigingen binnen Amsterdam houden een schotcompetitie met de eigen jeugd en van alle verenigingen mogen de winnaars in de rust van een KorfbalLeague wedstrijd het tegen elkaar opnemen. Dat is natuurlijk wel hartstikke gaaf, maar ook heel spannend!

En dat was het ook vorige week, want wie hield uiteindelijk de zenuwen het beste in bedwang.

We begonnen op dinsdag met de F-jes, daar kwam Yassin uiteindelijk als winnaar uit de bus. Bij de E-tjes was Josefien het meest trefzeker. Daarna was het de beurt aan onze B-aspiranten; Joske was hier de nummer 1

Op woensdag mochten alle C-aspiranten het tegen elkaar opnemen, hier ging Fleur met de beker naar huis. Tot slot waren op donderdag de D-pupillen aan de beurt. Hier had Mert het minste last van de spanning.

Voor de pupillen die hadden meegedaan, was er na afloop nog een vaantje.

Goed gedaan allemaal, het was erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen was. Misschien kunnen we hier wel een jaarlijks evenement van maken!

Wanneer zijn deze finales:

Op zondag 6 maart is de finale van de F, E en D pupillen in de Blauw-Wit hal tijdens de rust van Blauw-Wit tegen Fortuna/Delta Logistiek

Op zaterdag 12 maart is de finale van de C en B aspiranten in de Gaasperdamhal tijdens de rust van AW.DTV tegen PKC/SWKGroep

De winnaars krijgen nog een persoonlijke uitnodiging voor deze finale.

Wij wensen iedereen alvast heel veel succes!!

Tot slot willen wij alle ouders bedanken voor hun hulp bij de organisatie van de schotcompetitie en tijdens de avonden zelf. 

De Jeugdcommissie AKC Blauw-Wit