Fotoboek korfbalseizoen 2019-2020 voor selectie en staf

Bijdrage door Theo Aurik

Dankzij Pixum fotoservice konden we tijdens de laatste training en aftrap voor het nieuwe korfbalseizoen de gehele selectie en staf het fotoboek gratis overhandigen. Dit boek is ook dit seizoen weer samengesteld met alle verslagen en foto’s van alle korfballeague wedstrijden van Blauw-Wit 1 en 2!

Een mooi gebaar wat mijn waardering bevestigt voor deze fotoservice, waar ikzelf al jaren naar alle tevredenheid gebruik van maak! Kwaliteit, prijs en service zijn bij hun prima in orde!


Ook voor alle nabestellingen, die nu gedaan kunnen worden, zal een extra korting gelden, zodat het boek €35,- gaat kosten. Wil je ook in het bezit komen van dit boek, dan graag voor 15 juli een mailtje sturen naar  theo.aurik@gmail.com

Om een indruk te krijgen wat PIXUM te bieden heeft zie: www.pixum.nl.

De leden van Blauw-Wit kunnen een jaar lang, dus tot 1 juli 2021 met 25% korting bij Pixum shoppen. De korting wordt niet gerekend over de verzendkosten. De code kan ook niet gecombineerd worden met andere kortingen en/of acties en wordt ook niet in contanten of via overschrijving uitbetaald.

De code luidt BLAUWWIT-20 en geeft 25% korting op het gehele productassortiment.