G-korfbal nieuws

18-03-2016

Benieuwd naar het laatste nieuws van de G-korfballers? klik dan hier.

G-korfbal is voor mensen met een verstandelijke beperking.

De beleving van deze groep met een “ander gezicht”, met onze mooie sport geeft 1 belangrijke conclusie: “het is heel leuk!!”, maar gezien andere belangen, zoals de ontwikkelingen in: motoriek, sociaal beleving, omgaan met emoties, etc van de deelnemer(s) is het ook dankbaar en hartverwarmend.

Om goed te kunnen spelen wordt er 1 keer per week getraind onder begeleiding van tenminste drie enthousiaste trainers. We oefenen dan vooral het: gooien en vangen van de bal, aanvallen, verdedigen en het samenspel.  

2014 WION Toernooi

Onze G-ploeg bestaat uit:

Dames                          Heren

Ferdag Gungör              Ramon Casado Calmere

Beyhan Usenti               Liam Wyese

Filiz Azan                       Robbert Lubbers

Susan Azan                    Sascha Vollmer

Nikke Sampimom

Marinka van Munster

Luna Zonneschijn

trainingstijden:

zaalseizoenvrijdag van 19.00 tot 20.00 uur

veldseizoen: woensdag van 19.00 tot 20.00 uur

Oplopen met het 1e

Regelmatig mogen onze G-korfballers oplopen met de spelers van blauw-wit 1. Onze 1e team speelt topkorfbal en voor de start van hun wedstrijd stelt iedere speler zich dan samen met 1 van onze G-korfballers voor aan het publiek. Dat is voor iedereen heel erg spannend, maar wel een hele eer natuurlijk. Daarna mogen we onze 1e team de hele wedstrijd aanmoedigen.

Meedoen?                    

Als het je leuk lijkt om ook te gaan korfballen, mag je een paar keer gratis meetrainen. Je kunt hiervoor het beste even een mailtje sturen naar Jose van Munster

Als je daarna echt wil meedoen, dan kun je lid worden. Het lidmaatschap is € 25,00 per jaar exclusief eventuele bijdragen bij evenementen die worden georganiseerd.

G-korfbal staf

Jose van Munster, voorzitter

Jessica Barends, Sylvia Blom en Amanda Garcia trainers/begeleiders.