G-team in de competitie

Wij hebben alweer 2 competitiedagen achter de rug. 14 april op ons eigen terrein. Wat boften wij met het goede weer! Wat werd er goed gespeeld!! Ons team was ruim bezet en een aantal van “onze”mannen hebben nog bij de andere teams gespeeld. We hebben die dag 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Wat ziijn ze altijd ontzettend blij als ze scoren!  Wat een goed begin van de voorjaarscompetitie. Wij willen ook nog even de scheidsrechters, Marcel, Jan en Sander via deze weg bedanken dat ze wilden fluiten. Super bedankt!
Het volgende bericht wat we van een coach van de tegenpartij hebben gekregen willen we jullie ook even meegeven: Hartelijk dank aan Blauw-Wit voor de organisatie. Onze deelnemers hebben genoten. Ik trouwens ook. De wijze waarop deze teams en begeleiders met elkaar omgaan vind ik een verademing. Vooral dat er niet moeilijk wordt gedaan om bij elkaar in te vallen, zodat alle teams compleet konden spelen. In 8-8 competities heb ik dit wel eens anders meegemaakt, Voor mij staat spelplezier voor de deelnemers voorop en dat hebben we ze geboden.

26 mei was de 2e competitiedag. Er ging maar een kleine delegatie richting Papendrecht. Ondanks het goede spel, met veel kansen en goed verdedigen wilde het niet echt lukken. Helaas zijn deze 3 wedstrijden nipt verloren.
SpecialOlympics

Ons G-team gaat 8,9 en 10 juni meedoen aan dit fantastische evenement. Nikki, Marinka,Ramon, Robbert, Liam, Erwin, Charles en Michel zullen onder leiding van Jessica, Sander, Sylvia en Nancy hun wedstrijden gaan spelen. Vrijdagavond is de opening in het stadion van de Graafschap, waar het olympische vuur wordt ontstoken. Op zaterdag en zondag worden de wedstrijden gespeeld bij korfbalvereniging: Olympia’22 in Borculo.

Voor de opening hebben wij nog 5 kaartjes in de aanbieding! (g-korfbal@akcblauwwit.nl)