G-team met vakantie……

Ons G-team heeft het korfbalseizoen afgesloten en we gaan lekker met vakantie. We hebben gezellige weken achter de rug. We hebben eerst met z’n allen gebarbequed om het seizoen af te sluiten. Het was een feestje met lekker eten, muziek en dansen.

Zaterdag 17 juni hebben we meegedaan met het “familie-vrienden-buren-collega’s-en-vage-kennissen-toernooi” bij Korfbalvereniging Badhoevedorp!!

Dit toernooi wordt gespeeld door jong en oud, wel en geen korfballers. Van ons team deden een aantal deelnemers mee, aangevuld met ouders en trainers. Het was echt ontzettend leuk!!!!  We hebben 2 wedstijden gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk gespeeld. Na afloop wederom een bbq waar iedereen weer van heeft gesmuld. Er was een gezellige ontspannen sfeer. De andere teams vonden het ook leuk om ons te zien spelen, alleen maar positieve reacties.  Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!!!

Wij hebben een donatie gekregen van Swift ( voor het gebruik van de velden), we gaan dat goed besteden. BEDANKT Swift!!

Alleen maar positieve  ontwikkelingen. Vanaf volgend seizoen komen er ook 2 nieuwe mensen meetrainen en gaan we meedoen aan de  4-g korfbal competitie. Die wordt volgend seizoen door de KNKV opgestart.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie met veel mooi weer, tot volgend seizoen.

Ik wil bij deze ook onze trainers bedanken. Jullie zorgen ervoor dat de deelnemers iedere week weer leuk kunnen trainen. BEDANKT!!!!

José