GTM-PHWNZZLK

Gebruik van de Sportlinked-app

02-11-2015

Sportlink heeft een app uitgebracht genaamd Sportlinked.

Met behulp van de app Sportlinked kan je je als lid (maar ook als toeschouwer) op de hoogte stellen van allerlei gegevens van je team, zoals de prestaties en het programma, inclusief navigatie naar de accommodatie bij een uitwedstrijd.

Daarnaast kan de scheidsrechter de uitslag doorgeven via het wedstrijdformulier (mDWF). Download deze app in de Applestore of Playstore.

Als je de app wilt gebruiken dan moet je je aanmelden/registreren. Dit doe je met je eigen emailadres. Dit moet wel dezelfde zijn als wij hebben opgenomen in de ledenadministratie (Sportlink). Lukt het inloggen niet, stuur dan een mailtje naar ledenadministratie. Zodra je emailadres is aangepast, ontvang je een mailtje en kun je met de app aan de slag.

Ook zal op korte termijn de app gebruikt kunnen worden voor het tonen van je digitale spelerskaart. Hiervoor hebben we je pasfoto nodig. Stuur dus je selfie en wij zorgen ervoor dat je foto in Sportlink geplaatst wordt en dan meteen zichtbaar is op je digitale spelerskaart. 

Let op:

Alle teams in de wedstrijdsport moeten gebruik al maken van deze app en mogen geen gebruik meer maken van het papieren wedstrijdformulier. Dat betekent dat Blauw-Wit 1, 2, 3, 4, 5, 6, A1, B1 en C1 met deze app moeten werken. Neem voor de zekerheid wel altijd de hardcopy spelersmap en een wedstrijdformulier mee!

Vanaf 1 december gaat ook senioren breedtesport aan de slag met het digitale wedstrijdformulier.

Ben jij dus degene die het wedstrijdformulier altijd invult? Geef dit even door, want dan linken wij je aan het team waar je toe behoort.

Klik hier voor de volledige instructies hoe de Sportlinked app werkt!