Geslaagde Bingo & Quiz avond!

Dank jullie wel!

Wat een feest was het vrijdag. De digitale opvolger van het benefiet diner. Een gezellig avondje Blauw-Wit met een bingo, een quiz en een loterij. En gezellig was het met een grote opkomst van onze leden, ouders van jeugdleden en ook veel ex-leden. Fantastisch dat jullie er allemaal bij waren en getuige zijn geweest van onze (on)georganiseerde chaos. Het was weer een feestje om te doen en de plannen voor volgend jaar, dan hopelijk weer live, worden alweer gemaakt.

Ook een dank je wel voor iedereen die ons heeft geholpen met deze avond. Joke de Jong bedankt voor het maken van de Blauw-Witte mondkapjes als cadeautjes voor in de borrelboxen. Allemaal gemaakt van oude Blauw-Wit-shirts. Sorry voor degene die een stukje oksel hebben gekregen 😉

Dank je wel voor Caroline die heeft geholpen met de montage van de bingo video, voor Simone ( same-same.nl) die ook dit jaar de prachtige cadeaucheques heeft gemaakt.

Een dank je wel is ook op zijn plaats naar iedereen die prijzen heeft gedoneerd, groot of klein. Echt fantastisch, want we hadden grote, serieuze prijzen. Zoals we bij Blauw-Wit eigenlijk alles groots doen.

Daarom ook een dank je wel voor Joni Aurik ( Lastories.nl), Martin Engel, Norma Snoek, Nancy en Sylvia, Roberta Pagnier, Jan Niebeek, Bob Borstlap ( inesgloves.com), Johan van Leijenhorst, Jessica Jansen ( https://joliviaswimwear.com), Melvin, Peter en Wilma, Mariska, Linda en Marcel ( stripswax.nl), Mandy, Tara, Tom ( restaurant-kronenburg.nl), Bryant, Future Tuin ( futuretuin.nl), Jaap en Marijke, Casper, de selectie, Muta Sport en Mark van der Laan. Jullie hebben ervoor gezorgd dat het gisteren niet alleen om het spel ging, maar ook om de knikkers.

Al horen ze er nu officieel bij, of ze willen of niet, ook een dank je wel voor Boy en Mike. Voor het rustpunt in onze hysterie, maar vooral voor de inbreng van de “andere generatie”. Gezellig, maar ook heel belangrijk voor de club, ik hoop dan ook dat er veel generatiegenoten gaan volgen. Er is nog genoeg te doen.

We hopen jullie allemaal weer snel te kunnen zien en met de voorzichtig positieve berichten over het starten van de Korfbal League in januari, hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken. 

Fijne feestdagen allemaal en een goed, gezellig, gezond en sportief 2021 gewenst.

Marcel, Mariska, Boy, Mike, Debbie, Maaike en Barbara