Geweldig jubileumjaar

Op één of andere manier komt de publicatie wat aan de late kant, sorry daarvoor, valt niet goed te praten. Wat hebben we een schitterend korfbalseizoen achter de rug na het behalen van twee Nationale titels op het veld.
Want nadat het tweede de landstitel bij de reserveteams binnen haalde was het afgelopen zaterdag de beurt aan ons vlaggenschip om in haar tweede finale wedstrijd van dit seizoen om de nationale titel te gaan strijden.
In tegenstelling tot de wedstrijd in de Ziggo Dome waar we de zaaltitel misten kon het zaterdag in Bennekom al voor de rust eigenlijk niet meer stuk. Goed de ruststand was 8-9 maar duidelijk zichtbaar was wel dat de blauw witten het beste van het spel hadden. Na rust werd het een ruime en eenvoudige overwinning die voor de neutrale toeschouwer dan misschien wat tegenviel omdat het krachtsverschil die dag te groot was, geen Amsterdammer die daar om maalde.
Voor de veertiende maal in ons bestaan werden we Nederlands Kampioen veldkorfbal en dat in ons lustrum jaar.
Een geweldige prestatie van staf en spelers maar eigenlijk van onze hele vereniging en vooral onze supportersvereniging wat hebben we met elkaar veel gepresteerd de afgelopen weken/maanden. We hebben het dan ook tot in de kleine uurtjes uitbundig gevierd in onze eigen Amsterdamse home.
Proficiat, we kunnen alle resultaten op een rijtje zettend zeggen dat we onmiskenbaar de beste korfbalvereniging van het seizoen 2016-2017 zijn. Aan ons allen de taak om dit volgend jaar te evenaren zo niet te verbeteren! Het zal een hele klus zijn maar we hebben er nu al alle vertrouwen in.
Een trots bestuur