GTM-PHWNZZLK

Geweldig vervolg competitie G-team

Beste Leden,

Zoals in mijn eerste verslag vermeld stond eind september de volgende drie kamp op de planning van de competitie. Ik kan jullie melden dat we er een fantastisch en sportief spektakel van hebben gemaakt. Dit keer reisden we wederom met 7 ster-spelers en twee coaches, Jessica en Sander, en de begeleider Jose naar Gorinchem af. Op de heenreis hadden ze gezien de muziekkeuze en grappen die ze uithaalde er heel veel zin in.

Deze keer moesten we het wederom op nemen tegen Ter Leede, GKV en PKC. Dit keer waren ze er op gebrand om een hoop punten mee naar Amsterdam te nemen.

De eerste wedstrijd moesten we het opnemen tegen ter Leede, de vorige keer hadden we gelijk (5-5) gespeeld dus we wisten dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden. Door een goede warming-up en de grote wil om te winnen konden we de wedstrijd gelukkig op het laatste moment winnend afsluiten met 4-3 (het was een gevoel als of we Nederlands kampioen waren geworden).

Dat gevoel was ook meteen een valkuil want bij de tweede wedstrijd tegen GKV hadden we helaas maar twee doelpunten gescoord en was het GKV die er met de winst van 3-2 vandoor ging. Deze wedstrijd moesten we maar snel vergeten en ons klaar stomen voor de wedstrijd nr 3 tegen PKC.

Na een lekker drankje / hapje waren we er weer klaar voor om het op te gaan nemen tegen onze grootste concurrent (PKC). De vorige keer had PKC met 0-2 gewonnen, we wisten dat we aan de bak moesten. Aangemoedigd door de coaches Jessica en mijn persoon was het ons dream team die het ene mooie doelpunt naar de ander scoorde. Het werd maar liefst 8-1 voor Blauw wit.

Op de ranglijst betekend dit dat we met stip van plaats 4 naar 2 zijn gestegen. De volgende driekamp zal een thuis competitie zijn dus dan gaan we voor nr.1 J . Hou de Blauw witter in de gaten en kom gezellig naar het veld om ons aan te moedigen. Bij deze wil ik weer iedereen bedanken voor de gezellige dag.

Tot de volgende training.

Namens het G-team

Coach trainer
Sander

G-team20171028