Grote Clubactie bij Blauw-Wit

Afgelopen zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. De trekking is op woensdag 9 december. Ook AKC Blauw-Wit doet weer mee aan deze actie en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.Dit jaar zetten we ons in om zoveel als mogelijk geld op te halen voor het organiseren van jeugdactiviteiten en de aanschaf van materialen. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat!

In deze bijzondere Corona tijden kan onze club wel extra financiële hulp gebruiken, dus wij hopen dat jullie allemaal 1 of meer loten willen aanschaffen. Vanwege Corona hebben we er dit jaar ook voor gekozen om niet met lotenboekjes langs opa’s, oma’s, familie of vrienden te gaan, maar voor online verkoop te kiezen. 

BELANGRIJK: Het is wel gewoon mogelijk om jeugdleden op te geven als verkoper van de loten. Voor het jeugdlid met de meest verkochte loten is weer een leuke prijs te winnen.Voor onze jeugdleden zelf: zorg er dus voor dat jouw naam wordt genoteerd, als jij de link doorstuurt naar iemand!

Hoe koop ik een lot?Via bijgaande link kan iedereen loten kopen voor onze vereniging:  https://clubactie.nl/lot/akc-blauw-wit/190056.
Stuur deze link ook gerust door via what’s app groepen of mail, zodat we met zijn allen heel veel loten verkopen.

Ook kunnen jullie via onderstaande QR-code loten aanschaffen. Na het scannen open je de link (zelfde als hierboven) en dan kom je in Grote Club omgeving van AKC Blauw-Wit.

Het verschuldigde bedrag voor de gekochte loten worden automatisch afgeschreven van jouw bankrekening. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan en wordt ook naar het opgegeven mailadres gezonden.

Vragen? Heb je nog vragen, neem dan contact op met jeugdcommissie@akcblauwwit.nl.

Poster-A4