Help onze A1 richting de overgangsklasse!

Afgelopen zaterdag heeft onze A1 een zeer belangrijke overwinning geboekt tegen NOVA uit. Twee punten verschil in de rust (13-11) zorgde nog voor enige spanning. De tweede helft was uiteindelijk voor onze Blauw-Witters, die snel uitliepen naar een uiteindelijke eindstand van 17-20.
Deze overwinning zorgt weer voor perspectief. Aanstaande zaterdag staat de belangrijke ontmoeting met SDO A1 op de agenda. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, dan lopen we verder uit van onze tegenstanders.
We willen in de zaal graag promoveren naar de overgangsklasse. Dus onze Blauw-Witters kunnen daarbij alle steun gebruiken. Kom daarom allemaal a.s. zaterdag (13 januari) om 11:30 uur naar de Blauw-Withal om onze junioren aan te moedigen en te laten zien (en horen) dat we achter ze staan!