Hulp gevraagd in onze kantine!

03-10-2019

De kantine is het hart van onze vereniging. De plek waar je na de wedstrijd met je teamgenoten de derde helft speelt, waar jong en oud elkaar ontmoeten en waar we genieten van de gezelligheid die onze club te bieden heeft.

Helaas moeten we vanuit het bestuur concluderen dat het momenteel niet zo goed gaat met de kantine. We hebben namelijk nogal wat uitdagingen op personeel gebied. 

Allereerst hebben we op dit moment niemand meer die de kantine werkzaamheden coördineert. Rini en Monique hebben dit de afgelopen jaren naar ieders tevredenheid gedaan, maar zij hebben tevergeefs gezocht naar opvolging.

Daarnaast kan onze vaste vrijwilliger Alexander de komende weken vanwege ziekte niet achter de bar staan. We wensen Alexander uiteraard heel veel sterkte met zijn herstel en hopen hem snel weer te mogen verwelkomen achter de bar.

Jullie zullen begrijpen dat dit voor onze club een ingrijpend gemis is. Wij willen als bestuur graag zoveel mogelijk de kantine geopend houden, maar als er geen vrijwiligers zijn dan rest ons niets anders dan de kantine te sluiten.

Het goede nieuws is dat jullie kunnen helpen bij het vinden van een oplossing! Ieder lid heeft de verplichting om 4 uurpermaand als vrijwilliger te helpen, dus mocht je dat nog niet hebben ingevuld dan is hier je kans om te helpen. Maar ook van ouders van jeugdleden en andere belangstellenden kunnen we alle hulp gebruiken. Vrijwilligers van buiten de club zijn natuurlijk ook welkom!

Dus ken jij iemand die in de avonduren wil helpen in de kantine? Of ken je iemand die zou willen helpen bij de coördinatie van de kantine werkzaamheden? Laat het dan vooral even weten! Ook als je niet structureel wilt helpen, maar wel incidenteel dan horen we graag van je.

Stuur een mail naar secretariaat@akcblauwwit.nl.

Bedankt voor jullie hulp!

Het bestuur