In memoriam: Alexander Stönner

Vreugde en verdriet liggen deze week dicht bij elkaar bij Blauw-Wit. Daar waar we afgelopen zondag een mooi feest mochten vieren met elkaar moeten we nog dezelfde week helaas afscheid nemen van onze barman Alexander Stönner.

Alexander was al een tijd ziek en wist dat hij niet meer beter zou kunnen worden. Middels een intensief behandeltraject heeft hij zijn leven nog een aantal jaren kunnen verlengen maar de laatste maanden kreeg hij steeds meer last. In overleg met de artsen heeft Alexander gekozen voor een vroegtijdige beëindiging van zijn leven om ondraaglijk leed te voorkomen. Op woensdag 25 mei is hij in het bijzijn van zijn dierbaren op vredige wijze ingeslapen.

Alexander Stönner

Alexander is 64 jaar oud geworden en heeft een turbulent leven gekend. Zelf sprak hij van een ‘uitbundig maar raar leven’. Hij heeft de afgelopen jaren vele avonden bij Blauw-Wit achter de bar gestaan als vrijwilliger. De laatste jaren waren de maandag en woensdag zijn vaste avonden, waar hij vaak tot diep in de nacht als charmante barman een ideale gastheer was voor onze volleybal vrienden. Volgens eigen zeggen heeft hij bij Blauw-Wit de mooiste jaren van zijn leven beleefd.

We zijn Alexander dankbaar voor zijn trouwe inzet de afgelopen jaren en zullen zijn vrolijke aanwezigheid gaan missen.

Zodra bekend is wanneer er afscheid van hem kan worden genomen zal dat in dit bericht worden gepubliceerd.

Tonny Verwoert